ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ- 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

-->

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ- 19 ΙΟΥΝΙΟΥ

Πέμπτη 13 Ιουνίου

20:00 – 23:00 Βιβλιοπαρουσίαση: Πορτογαλία, η "ανέφικτη" επανάσταση-Λαϊκή εξουσία, κόμματα και στρατός στην επανάσταση των γαρυφάλλων (1974-1975)", του Φιλ Μέιλερ (εκδόσεις Ανάκαρα).
Διοργάνωση: ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών.





















Παρασκευή 14 Ιουνίου

21:30 - 10:30  Ομάδα Ηχώ: Τριακοσίων χρονών γυναίκα”, παράσταση χορού.

Σάβατο 15 Ιουνίου

13:00 – 16:00  Με νύχια και με δόντια για τα δικαιώματά μας. 




















Κυριακή 16 Ιουνίου

15:00 - 18:00  Βιωματικό σεμινάριο έκφρασης κ δημιουργικής επικοινωνίας α όροφος

15:00 - 18:00  Εκδήλωση προσφυγικών κοινοτήτων (σκηνή): Με αφορμή την παγκόσμια εβδομάδα Προσφύγων το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων σε συνεργασία με τη οργάνωση «European Campaign for Human Rights for Afghan People» η οποία εδρεύει στο Λονδίνο της Αγγλίας, διοργανώνει μια εκδήλωση - συζήτηση με τίτλο «No Refuge. No Way Home. Forced migration and Racism in Greece».
Η εκδήλωση περιέχει μουσική, θέατρο, συζήτηση και κουζίνα.
Συνδιοργανωτές : Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων, European Campaign for Human Rights for Afghan People.

18:00 - 21:00  Ανοιχτή συνέλευση Εμπρός


Τρίτη 17 Ιουνίου

19:00 – 12:00  Γελώντας Αγρια. Οι Άφαντοι ανεβάζουν το  Γελώντας Άγρια  του Κρίστοφερ Ντουράνγκ, σε σκηνοθεσία της Ολίνας Γεωργουλοπούλου.
Σύγχρονοι άνθρωποι της μεγαλούπολης που προσπαθούν να υπάρξουν μέσα σε αυτήν. Και οι άλλοι γύρω τους; Η αναγκη για επικοινωνία. Οι ανεπιτυχείς συνεχείς προσπάθειες. Η κούραση, η εξαντλημένη υπομονή που οδηγεί σε υπερβολικές αντιδράσεις. Είσαι όμως σίγουρος οτι μπορείς να δείξεις κατανόηση στα ξεσπάσματα των άλλων;
Σε μια σύγχρονη απρόσωπη πόλη, σε μια κοινωνία ακοινώνητων ατόμων, όπου όλες οι στρεβλώσεις, τα άγχη, τα πάθη, οι εμμονές και οι κρυφές επιθυμίες συνωστίζονται μέσα στην άβυσσο του ανθρώπινου χαρακτήρα, δύο άνθρωποι έτοιμοι να κατασπαράξουν ο ένας τον άλλον συναντιούνται σε ένα σούπερ μάρκετ. Φορτωμένοι με τα πρέπει του σήμερα, με την ανάγκη να επικοινωνήσουν με τους άλλους αλλά και με τους ίδιους τους εαυτούς τους, ασκούν καυτή κριτική στην κοινωνία του σήμερα και χτυπούν χωρίς ενδοιασμούς τις επιφανειακές ανθρώπινες σχέσεις που οδηγούν σε ψυχώσεις και ακραίες αντιδράσεις.
Η αναμενόμενη σύγκρουση δεν αργεί και τους οδηγεί σε μια έκθεση του καταπιεσμένου εσωτερικού τους κόσμου. Δύο κόσμοι αναγνωρίσιμοι, με γέλιο και κλάμα, ψάχνοντας εναγωνίως έναν κοινό τόπο.




















Τετάρτη 18 Ιουνίου

21:00 – 23:00 Ρεμπέτικη Βραδιά Lospassatempos