ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ενάντια στη βία της κανονικότητας (Παρασκευή 20.09.13, στις 20.30)

Παρουσίαση της δράσης - συζήτηση.



Σήμερα Παρασκευή 20.09.13, στις 20:30, θα γίνει παρουσίαση της δράσης 'Ανώμαλη πορεία' που φιλοξενήθηκε από το residency του Εμπρός.

Έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή 13.09.13 και πήρε τη μορφή πορείας πλαισιωμένης με δράσεις από καλλιτέχνες, ομάδες πολιτικές, φεμινιστικές και queer. Το υβριδικό αυτό μόρφωμα έφερε μαζί διαφορετικούς τρόπους έκφρασης, διαμαρτυρίας και δημοσιοποίησης ενός λόγου, που συνήθως λογοκρίνεται ή αποσιωπείται. Στόχος η ενδυνάμωση της μιας φωνής από την άλλη και η κατάδειξη/καταγγελία διαφορετικών εκφάνσεων της πατριαρχικής, ετεροκανονικής, ρατσιστικής και νεο-φιλελεύθερης βίας.
Η ομάδα Media Liberation Front Feminism (aka MLFF) πήρε την πρωτοβουλία και οργάνωσε την ‘Ανώμαλη Πορεία’ με ανοιχτό κάλεσμα για δράση στο δημόσιο χώρο. Η MLFF συνέβαλε στη δράση με τον κινητό σταθμό μέσων της για την εκφώνηση και αναμετάδοση ηχητικών και στιγμιοτύπων της δράσης.

Στην πορεία συμμετείχαν: Color Youth, Φύλο Συκής, Αστοχία Θηλυκού, MLFF, Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών, Ελένη Κολλιοπούλου, Αντώνης Βάθης, Βασίλης Νούλας, και ΣινεΚολεκτίβα.






1 σχόλιο:

Παρακαλούμε γράφεται μόνο σχόλια σχετικά με το θέατρο Εμπρός