ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ FABRICA ATHENS


Η πολυδραστική ομάδα τέχνης fabrica athens, φιλοξενεί στο θέατρο εμπρός τους φοιτητές της αρχιτεκτονικής σχολής του Παν/μιου της Αλικάντε και μοιράζεται μαζί τους ένα θεατρικό σεμινάριο ανοιχτό στο κοινό. Σκοπός αυτής της συνθήκης είναι η καλλιτεχνική και πολιτισμική διαπλοκή μέσα σε έναν κοινωνικό χώρο, θεατρικού γίγνεσθαι της σύγχρονης Ελλάδας. 

Σκοπός είναι επίσης να ξεκινήσει ένας ανοικτός, στον τόπο και τον χρόνο, διάλογος προκειμένου παράγοντες της κοινωνίας, της τέχνης και της αρχιτεκτονικής, να συνυπάρξουν κάτω από ένα κοινό τοπίο και να ξεκινήσει ένα πλαίσιο συνεργασίας, έρευνας, μελέτης και δημιουργίας.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, θα γίνει παρουσίαση του Ντοκιμαντέρ "Μήδεια" του Ανδρέα Θωμόπουλου, ενώ θα ακολουθήσει ομιλία από τον σκηνοθέτη- συγγραφέα για το αρχαίο δράμα. 

Πότε;  Σάββατο 9/3
τι ώρα; 10.00π.μ- 14.00μ.μ
που: Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός 

ποιοί είμαστε:
Με κυρίαρχη ιδεολογία το θέατρο ως φάμπρικα και οι καλλιτέχνες ως εργάτες της, η πολυδραστική ομάδα τέχνης fabrica athens προσπαθεί να χτίσει το δικό της οικοδόμημα με όλους τους ειδικούς και όλα τα μέσα: 
ηθοποιοί
σκηνοθέτες
κινηματογραφιστές
χορευτές
χορογράφοι
καλλιτέχνες του δρόμου
συγγραφείς
εικαστικοί
σκηνογράφοι
αποτελούν τον μικρόκοσμό μας.


Με ταμπέλες ή χωρίς, η ομάδα fabricart athens εδράζεται σε δικό της χώρο, στον Κεραμεικό και προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται.

fabrica athens
 http://bewithfabricart.wix.com/fabricart-athens#!home/

http://www.facebook.com/pages/Fabrica-athens/155241401193982?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφεται μόνο σχόλια σχετικά με το θέατρο Εμπρός